Vanaf oktober 2015 ben ik met Marit Lemmens photography begonnen, en dit is iets waar ik iedere dag dankbaar voor ben! Ik heb veel mooie en speciale momenten vast mogen leggen en veel nieuwe mensen leren kennen. Ik vind het geweldig om te doen, fotograferen op een ontspannen manier, want jezelf kunnen zijn op de foto is het aller belangrijkste!

Mijn fotoshoots vinden vooral plaats op buitenlocaties omdat ik graag in de natuur ben! Je kunt tijdens een buitenshoot lekker vrij bewegen waardoor er snel spontane foto’s ontstaan! Lekker de bossen in of een mooi heidegebied in lopen om ervoor te zorgen dat de foto’s zo natuurlijk mogelijk kunnen zijn!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje in mijn portfolio of neem contact op en hopelijk zien we elkaar snel!

Liefs,

     LOGO-01